Lilly CARLGREN 

Dipl. Massage- och
Friskvårdsterapeut

Jag utbildade mig till Massage och Friskvårdsterapeut redan 1999 där jag startade min karriär med praktik både hos svenska damlandslaget i fotboll och herrlaget i Jönköpings innebandyklubb. I en tidigare ledarskapsutbildning med inriktning på idrottsvärlden fick jag möjligheten att göra min praktik som kaplan i Nagano under de olympiska spelen 1998 där vi var med och stöttade de tävlande både i OS-byn och ute i de olika tävlingsarenorna. Har även senare varit uppkopplad med punktinsatser i det svenska dam BOB-landslaget som gjorde en satsning genom träningsläger på Bosön och världscuper till OS-i Vancover 2010.

Jag brinner för kombinationen av att arbeta inspirerande, förebyggande och rehabiliterande för varje enskild individ, både för att eliminera de fysiska och mentala spärrar vi har för att ta oss framåt för att skapa den bästa versionen av oss själva samt för att hitta balansen och må bra långsiktigt.

Har arbetat stor del av mitt liv i bland annat byggbranschen och har erfarenheter som innesäljare, utesäljare, Offertingenjör och installationsledare.

Senare har jag drivit eget företag inom Massage och Friskvård sedan 2018 och parallellt även arbetat som Deltidsbrandman och där även varit uppkopplad i POSOM-gruppen i Jönköpings kommun och arbetat med avlastande samtal med individ och grupp.

Har senast arbetat på Kirurgavdelningen på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping som nyutbildad Undersköterska.

 

UTBILDNING
PRISER