Andreas Leijon

Leg. Naprapat
036 71 55 55
andreas@medicrehab.se

Har arbetat som naprapat sedan 2003 och med Medicrehab sedan 2005. Arbetar med smärtor i rörelseapparaten såsom muskel och ledbesvär. Ex. Onda ryggar, nackar, axlar, ljumskar, höfter, knän, fötter mm. Jag försöker se helheten i kroppen och finna orsaken till funktionsnedsättningen och varför det gör ont.

Arbetar mestadels med manipulationsbehandling (kotor/leder) och muskulär behandling. Vid vissa åkommor kompletteras behandlingen med stötvåg, laser och strömbehandling. Därutöver rådgivning inom träning och ergonomi. Utformar personliga träningsprogram som en del i behandlingen.

Inom idrotten har jag arbetat som naprapat för Jönköping Södra IF A-lag och ungdomslag och där ansvarat för behandling/rehab vid träningar och matcher mellan åren 2005-2010.

Jag har också arbetat för Svenska Fotbollsförbundet med två kullar juniorlandslag i fotboll födda -86 och -89 åren 2004-2007.

Utbildningen till Naprapat är på 5 år. 4 års heltidsstudier på Naprapathögskolan i Stockholm och ett legitimationsår. Efter detta har jag tagit viss vidareutbildning inom manuell medicin och idrottsmedicin och biomekanik.

Upphovsrätt © 2020 Medicrehab.