stina arnell

Leg. Sjukgymnast

Jag är en erfaren sjukgymnast med en passion för att hjälpa människor att nå sitt optimala välmående. Med över 25 års erfarenhet inom sjukgymnastikens värld har jag arbetat med människor i alla åldrar – vuxna, ungdomar och barn.

Under min karriär har jag ägnat de senaste 17 åren åt att verka inom primärvården och barn- och ungdomshabilitering. Min specialistkompetens ligger inom ortopedi och rehabilitering efter operationer och idrottsskador, samt att hantera övriga smärtor och problem i rörelseapparaten.

Som primärvårdsjukgymnast stöter jag ofta på unga individer med besvär relaterade till hållning och huvudvärk. Mitt arbetssätt är holistiskt och jag tror på att kroppen är en harmonisk enhet. Tillsammans med dig skapar jag en skräddarsydd behandlingsplan som tar hänsyn till dina unika behov.

En övertygelse som genomsyrar mitt arbete är att kroppen är designad för rörelse och aktivitet. Därför främjar jag en aktiv livsstil som en nyckel till ett förbättrat välbefinnande, även om besvär uppstår.

Jag har inte något avtal med regionen, vilket innebär att frikort inte gäller för mina tjänster. Mitt privatpris är 780 kr per besök.

Mitt huvudfokus ligger på att ta hand om försäkringspatienter i första hand, och jag är här för att erbjuda den bästa vården och supporten för dig och din hälsa. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller vill boka en tid.

Jag ser fram emot att hjälpa dig på bästa möjliga sätt!