Lars Göran Hassel

Leg. Läkare,
specialist i ortopedi
0708-94 21 25
lars-goran@medicrehab.se

Lars Göran Hassel

Leg. Läkare, specialist i ortopedi

Du når mig via mail eller SMS.

Jag har tyvärr inte möjlighet att svara
på telefonsamtal eller lyssna av röstmeddelanden.

Receptförnyelse betalas via swish 225 kr

Lättast kontakt på mail eller via sms. Ingen direktbokning via hemsidan. 

Ortopedi innefattar skador och sjukdomstillstånd inom rörelseapparaten såsom muskler, senor, ledband och nerver. Mina intressen för all ortopedi med framförallt idrottsmedicin dvs. Idrottstraumalogi (skador) och överbelastningsrelaterade tillstånd. 

Jag tar emot privata patienter samt patienter från olika försäkringsbolag. Jag skriver intyg. Bland annat invaliditetsintyg till försäkringsbolag. 

Jag har inget landstingsavtal. Privat taxa gäller. Således inga frikort. 

Jag har deltagit som läkare i stora tävlingar så som VM och EM inom olika specialiteter. Varit landslagsläkareni fotboll för pojk-och juniorlandslaget. HV71 i 13 år. Jag har arbetat över 30 år som idrottsläkare. 

Jobbar aktivt med Jönköpings Södra IF, Hallby HK och Dalen HC.

Arbetar sedan många år tillbaks med ultraljudsundersökningar. Kan erbjuda behandlingar med PRP(ACP) det vill säga blodplasmabehandling. (Eget blod tas som sedan centrifugeras. Blodplasman separeras och kan sedan injicerad i leder, muskler och kring senfästen. Blodplasman innehåller en stor mängd tillväxtfaktorer som stimulerar till snabbare läkning. Utför också sk. Sclerosering vid exempelvis hälsenebesvör där det finns inväxt av blodkärl. Ett läkemedel insprutas. Blodkärlen drar ihop sig och nervtrådar som också växt in i senan förtvinas. Här måste vi använda ultraljud för att lokalisera blodkärlen.)

Utbildning