Massageterapeut

En massageterapeut undersöker, förebygger och behandlar spänningar och värk i kroppens muskler.

Långvarigt monotont arbete kan leda till överbelastade och tillslut felbelastade muskler. Detta går att förebygga med regelbunden massage för att stimulera syre och näringstillförseln till musklerna och transportera bort slaggprodukter.

Massage kan användas i avslappnande syfte, men också med mer djupgående muskelmassage, där man behandlar ett smärtområde, exempelvis med triggerpunktsteknik.

Massage påskyndar kroppens egen läkningsförmåga och motverkar ärrbildning i muskler efter skada.

Vid regelbunden och hög träningsdos, underlättar massage återhämtningen i musklerna, vilket gör att du får piggare muskler snabbare.

Massage kan även lindra besvären av flera vanliga åkommor, ex. spänningshuvudvärk, ischiasliknande besvär, tennisarmbåge, benhinneinflammation, ländrygg och axelsmärta.

Kontakt information

ELIN HEGESTRAND

Företagsmassage

En välmående personal är mer motiverad och effektiv. Är du intresserad av massage för dina anställda på ditt företag?

Varför?

Genom att kontinuerlig använda sig av massage minskar man risker för problematik med bland annat huvudvärk och muskelinflammationer. Massage har även en mycket god effekt på stressrelaterade besvär, sömn- och koncentrationssvårigheter

Var?

Behandlingarna utförs i våra lokaler på MedicRehab eller på plats på ert företag. Vi tillhandahåller bänk och det material som behövs för behandlingen. Om behandlingarna utförs på företaget behövs ett enskilt, lämpligt rum i en lugnare miljö för en effektiv behandling.

Hur?

Kontakta oss för ett möte så skräddarsyr vi ett upplägg som funkar bra för just dig och ditt företag dvs tidsmässigt, antal och typen av behandling.

Förmåner med företagsmassage

Genom att använda företagsmassage bidrar du till en lugnare och stabilare arbetsmiljö. Det är en personalförmån som gör att din personal känner sig uppskattad och omhändertagen och du sänker kostnader för sjukskrivningar och rehabilitering.

Massage räknas in under friskvård och är 100 % avdragsgill.