Student hos MedicRehab v 2-6 Certifierad Massör

Vi välkomna Anette Hertz som under 5 veckor kommer att göra sin praktik hos oss!

Det finns nu möjlighet att boka in sig hos Anette för massagebehandling.

Anette kommer att följa ett antal personer under två till fem behandlingar som en del i sin praktik.

Du betalar 100 kr för ca 60 min behandling.

Intresserad av att boka behandling? 

Ring/ sms till Anette Hertz tel 070-820 55 23

Övriga frågor? Maila Sophia Annemalm på sophia@medicrehab.se

Presentation av Anette; 

I januari startar jag min praktik på fem veckor som massör på Medicrehab. Jag går utbildningen ”Massage och friskvårdsterapeut” på Bergqvists utbildningar i Linköping. Den första terminen är klar och jag ärcertifierad massör. Utöver massage kan jag till en viss del utifrån en hälsodeklaration bidra med stöd och hjälp till förbättring av rörelseförmågan. Det ska bli spännande och utmanade att få utöva mina hittills uppnådda kunskaper inom området. 

Utbildningen är en yrkeshögskoleutbildning på 2 år. I utbildningen ingår bland annat manuell medicin, humanbiologi, folkhälsovetenskap, testmetodik, programdesign och avancerad personlig träning, näringslära och kostrådgivning. Efter två år i skolbänken blir jag massageterapeut, personlig tränare och har även kompetens att lägga upp, genomföra och utvärdera individuella träningsprogram. 

Jag har ett intresse för motion och rörelse. Det är viktigt att vår rörelseapparat får den träning som den behöver för att vi ska må bra och kunna göra det vi vill även i högre ålder. Jag ser kroppen från ett helhetsperspektiv där förutom rörelse och kost även det psykiska ingår med våra tankar och sömn. // Anette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *