Nyanställning av fysioterapeut/ sjukgymnast.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?

Fysioterapeut/sjukgymnast MedicRehab i Jönköping

Anställningsform:               Vikariat 1 år, med möjlighet till förlängning

Omfattning:                        75% (ev. 100%)

Sista ansökan:                     15/8 2018

Tillträdesdag:                      Enl. överenskommelse

 

Vår verksamhet
Vi som arbetar på MedicRehab är naprapater, ortopedläkare, fysioterapeuter/ sjukgymnaster, massageterapeut och personliga tränare. Gemensamt finns en otroligt bred kompetens och kunskapsbank för att behandla och rehabilitera de flesta skador och överbelastningar. Helheten i teamet gör att vi lättare kan hitta lösningar på besvär och komma åt orsaken till det. Vi har samlat specialkompetenser inom muskler och leder på ett och samma ställe. Detta för att underlätta för våra patienter och kunna hjälpa till med så mycket olika åkommor som möjligt. Lokalerna är belägna i Concepthuset mitt emot Kinnarps Arena, där har vi förutom våra behandlings/undersökningsrum också en fullutrustad rehabenhet med allt från fria vikter, konditions- och träningsmaskiner där våra patienter kan tränas, rehabiliteras och testas med individuella program.
Flera av oss har utbildning inom diagnostiskt ultraljud och vi har alla tillgång till både radiell och fokuserad stötvåg.

Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna består av bedömning, behandling, uppföljning och träning av ungdomar och vuxna med besvär i rörelse- och stödjeorgan. Som fysioterapeut/sjukgymnast har du ett självständigt ansvar för bedömning och behandling, där val av åtgärder ska baseras på tillgänglig evidens och befintliga riktlinjer.
Bidra till att utveckla verksamheten genom en del administrativa uppgifter så som att uppdatera hemsidan och sprida information genom sociala medier.

Hos oss på MedicRehab är det viktigt med vidareutveckling och utbildning för att ligga i framkant och du har stora möjligheter till individuell kompetensplan.

Vi söker dig
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med tidigare erfarenhet att jobba med primärvårdspatienter/ortopedi samt har intresse av idrott.
Personliga egenskaper som vi söker hos vår nya medarbetare är att vara nyfiken, flexibel och sugen att arbeta i team med naprapater, ortopedläkare, massageterapeut och personliga tränare.

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta:
VD, Leg. Naprapat Joakim Bergqvist Mobil: 036-161515      Mail: joakim@medicrehab.se
Leg. Fysioterapeut Anna Ek                Mobil: 073-6500863    Mail: anna@medicrehab.se

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Bifoga intyg som styrker din utbildning och erfarenhet